Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
  • *

Kletspot: vragen aan je kind

Krijg jij er ook meestal niet meer uit dan ‘leuk’ of een simpel ‘ja’ of 'nee' als je een vraag stelt aan je kind? Of komt het regelmatig voor dat je kind, of jijzelf, de mobiele telefoon er al snel bij pakt aan tafel of op een verjaardag?

 

De gratis Brakkenfestival kletspot vragen helpen je in deze situaties om eens andere vragen te stellen. Met de kletspot creëer je oprechte aandacht voor elkaar, wat zorgt voor meer waardering, contact en gezelligheid. Download gratis 275 vragen en ga aan de slag met je eigen kletspot vol vragen die je aan je kind kunt stellen; Een leuke manier om elkaar écht beter te leren kennen. Klik op de download button onder de afbeelding, print de vragen, knip in stroken en stop in een pot. 

 

De kletspot is geïnspireerd door een tip uit de ‘30 dagen kaartenset’ van Samen Opvoeden Is Leuk. De ‘30 dagen kaartenset’ maakt het leven van ouders makkelijker en opvoeden leuker. Een maand lang voor iedere dag een vraag, een challenge of een tip om tot (nieuwe) inzichten en gedrag te komen. Zodat jij en je kind je band versterken en dichter tot elkaar komen. Met meer harmonie in huis. Wil je meer weten over Samen Opvoeden Is Leuk? Volg Samen Opvoeden Is Leuk op LinkedIn.

 

Kletspot vol vragen aan je kind