This website uses cookies. Click here for more information.
  • *

Over Brakkenfestival

Het Brakkenfestival is een initiatief van Surplus Welzijn dat bestaat sinds 1988. Het is een grootschalig evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die onder leiding van deskundige vrijwilligers een week lang, in de eerste week van de basisschoolvakantie, op verantwoorde manier plezier maken. Het evenement is het grootste kinderevenement van Brabant en uniek in haar soort. Een evenement waar Breda trots op is!

 

Het evenement is een non-profit initiatief wat draait op deskundige vrijwilligers en een netwerk aan bedrijven die het evenement mogelijk maken. Het reikt daarmee verder dan 5 dagen speelplezier in de zomervakantie: het is een platform voor zowel sociale cohesie van vrijwilligers als een platform voor bedrijven om hun doelgroep te bereiken. 

 

Missie

De missie van het Brakkenfestival is kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar in Breda en omstreken een zinvolle vrijetijdsbesteding aanbieden waarbij het evenement op sociaal, educatief, cultureel en motorisch vlak kinderen stimuleert. Daarbij geeft het vrijwilligers de mogelijkheid zich te ontplooien én biedt het samenwerking met een netwerk van bedrijven.

Neem contact met ons op

  1. *
  2.  
  3.