Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
  • *
  • *

    Dompel je onder in het Brakkenfestival: een heel weekend speelplezier tijdens de 35e editie!

    Het Brakkenfestival zit er weer op, een geweldig evenement vol creatieve activiteiten, beauty-plezier, schilderkunst, magie, lekkernijen en meer! Kinderen lieten hun creativiteit zien bij het maken van familieportretten en lettermozaïeken, terwijl Chatime voor spannende quizzen en coole fotoshoots zorgde. Beauty-enthousiastelingen konden genieten van haarvlechten, nagellak en glittertattoo's, terwijl schilderen, goocheltrucs en knutselactiviteiten voor nog meer plezier zorgden. Er werden bloemstukjes gemaakt, cupcakes versierd en koekjes gebakken, en er was een breed scala aan eten en drinken beschikbaar.
    16 juli 2023
  • *

    Veel gestelde vragen door ouders

    Wanneer je kind naar het Brakkenfestival komt, is het natuurlijk prettig als je als ouder weet hoe het werkt. In dit blog lees je de meest gestelde vragen door ouders.
    14 juli 2023
  • Menukaart 2023

    Moet mijn kind eten & drinken meenemen?

    Tijdens het Brakkenfestival kun je eten en drinken meegeven aan je kind, bijvoorbeeld in een rugzak, met de naam van je kind op de lunchbox en beker. Je kind kan ook eten en drinken kopen in onze horeca.
    5 juli 2023
  • *

    Speciale Brakkenfestival actie: vrijblijvend verzekeringen vergelijken

    Soms kan het lastig zijn om zelf je verzekeringen te vergelijken. Daarom biedt Noordman Adviesgroep betrokkenen van het Brakkenfestival vrijblijvend een verzekeringen vergelijking om hierbij te helpen.
    15 juni 2023
  • *

    Zie je op tegen de lange autorit met je kids op de achterbank?

    Kijk jij ook uit naar de vakantie? Maar zie je op tegen de lange autorit met je kids op de achterbank? Misschien is deze vakantietas van kinderfeestjebijuthuis.nl dan wat voor jou.
    14 juni 2023
  • *

    Van zakgeld tot een bankrekening: hoe je je kind kunt leren omgaan met geld.

    Als ouder wil je graag dat je kind een gezonde relatie ontwikkelt met geld. In deze blog lees je, door een samenwerking tussen Brakkenfestival en auteur van het boek ‘Ik stuur je een tikkie’ Johanneke Mijnhardt, een handig stappenplan over hoe je je kind kunt leren omgaan met geld. Van het geven van zakgeld tot het openen van een bankrekening.
    19 april 2023