This website uses cookies. Click here for more information.
 • *
 1.  
 • *

  Maak een gezonde smoothie - Brakkenfestival Online

  In twintig minuten leer je verschillende lekkere en gezonde smoothies maken.
 • *

  Zandkoekjes bakken - Brakkenfestival Online

  Kun jij zandkoekjes bakken? Leer het in deze video.Wil jij materialen uit deze video gratis thuis ontvangen? Bestel dan hier je Brakkenfestival Box: https://www.brakkenfestival.nl/brakkenbox/.
 • *

  TUTORIAL Leer goochelen zodat je iedereen om de tuin leid - Brakkenfestival Online

  Leer goochelen van Jan, de enthousiaste goochelaar van Breda. Speciaal voor de Bredase Brakken heeft hij een aantal trucs geselecteerd die jij thuis kunt leren. Meer weten? Jan Smulders verzorgt tafel goochelen, zakelijke magie, workshops en kinder goochelen. Bekijk zijn website www.magic-marketing.nl of https://www.facebook.com/goochelaarvanbreda/.
 • *

  CREA Naam armbandje maken - Brakkenfestival online

  Vind je het ook leuk om iets zelf te je armband te maken, maar vind je het vervelend dat dit je veel tijd kost? Dan is dit iets voor jou! Binnen 15 minuten heb jij je eigen naam armbandje gemaakt! Hoe cool is dat? Wil jij de materialen uit deze video gratis thuis ontvangen? Bestel dan hier je Brakkenfestival Box: https://www.brakkenfestival.nl/brakkenbox/. Voor een meisje hebben we een roze variant in de Brakkenfestival Box en voor de jongens een stoere groene! Noem daarom tijdens het bestellen van je Brakkenfestival box of je een meisjes of jongensvariant wilt ontvangen.
 • *

  CREA Kantklossen - Brakkenfestival Online

  Kun jij kantklossen? Leer het hier in deze video.
 • *

  CREA Zentangle tekenen - Brakkenfestival Online

  Zentangle tekenen? Het is een Amerikaanse methode om via het tekenen van patronen concentratie, ontspanning en creativiteit te stimuleren. Je maakt een vlakverdeling en binnen deze vlakken teken je met pen gestructureerde patronen, lijn voor lijn. Doe je mee met Anja?Wil jij de materialen uit deze video gratis thuis ontvangen? Bestel dan hier je Brakkenfestival Box: https://www.brakkenfestival.nl/brakkenbox/.

Mis niets: schrijf je in voor de nieuwsbrief