Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Speciale Brakkenfestival actie: vrijblijvend verzekeringen vergelijken

In 2023 heeft het Brakkenfestival een samenwerking met de Noordman Adviesgroep. Noordman Adviesgroep wil met deze samenwerking een financiële bijdrage leveren waardoor kosten laag kunnen blijven en het evenement een succes is. Ook alle vrijwilligers die bij het evenement betrokken zijn, en zich volledig inzetten om er een mooi weekend van te maken, zijn van groot belang. Speciaal voor ouders en vrijwilligers hebben wij een speciale Brakkenfestival actie: vrijblijvend een vergelijking laten maken van uw verzekeringspakket. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij gebruik maakt van deze actie. 

 

2 redenen waarom het verstandig is om je verzekeringen te vergelijken
Niet alle verzekeringen zijn hetzelfde in dekkingen en voorwaarden. Door je verzekeringen te vergelijken, zie je specifieke details in eigen risico’s, uitsluitingen en niet onbelangrijk: vergoedingen. Zo zorg je ervoor dat je een verzekering kiest die goed aansluit bij jouw situatie. Daarnaast vind je door een vergelijking de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door verzekeraars en hun aanbiedingen te vergelijken, kun je een verzekering selecteren die zowel een redelijke premie als een goede dekking biedt. Hierdoor kun je geld besparen op je verzekeringskosten zonder concessies te doen aan de bescherming die je nodig hebt.

 

Speciale Brakkenfestival actie: vrijblijvend verzekeringen vergelijking
Soms kan het lastig zijn om zelf je verzekeringen te vergelijken. Daarom biedt Noordman Adviesgroep betrokkenen van het Brakkenfestival vrijblijvend een verzekeringen vergelijking om hierbij te helpen. Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact op via 076 888 27 20 of stuur een e-mail naar  info@noordmanadviesgroep.nl en geef aan dat je gebruik wilt maken van de Brakkenfestival actie. Een afspraak maken op kantoor kan ook, meer informatie over de locatie en openingstijden vind je op www.noordmanadviesgroep.nl . 

 

Wie is Noordman Adviesgroep?
Noordman Adviesgroep is adviseur op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en bedrijfsfinancieringen en levert maatwerk in verzekeringsoplossingen. Ben je student met een inboedelverzekering of run je een onderneming met vestigingen over heel Nederland met honderden werknemers, wij hebben de specialisten, kennis en kunde in huis om je te helpen.

 

Wij werken met een focus op de klant en hebben de ervaring en kennis voor een goed advies dat bij je of jouw bedrijf past. Wij kunnen maatwerk aanbieden en stoppen niet voordat je geholpen bent. Wij staan dicht bij de klant, zijn een direct aanspreekpunt en begeleiden en ondersteunen de klant voor een snelle en correcte afwikkeling van zijn schade. Geen lange telefonische wachtrijen, maar direct contact met de juiste persoon.

 

Geplaatst op
15 juni 2023