Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Penningmeester Brakkenfestival gezocht

Het Brakkenfestival is op zoek naar een kei in financiën die zijn of haar kennis vrijwillig in wil zetten. Je treedt toe tot het dagelijks bestuur. Met jouw financiële inbreng geeft je advies en sturing aan besluitvorming rondom strategische vraagstukken van het Brakkenfestival.

Profiel: 
Je bent verantwoordelijk voor de bewaking en voortgang van de financiën. Je vertaalt ons beleid in geld. Je hebt plezier in omgaan met cijfers en voelt je verbonden met (de doelstellingen van) het Brakkenfestival. Je neemt deel aan vergaderingen en alle verplichte trainingen. 

Taken: 

  • Je stelt jaarlijks de begroting op en bewaakt deze. De begroting is een inschatting van kosten die het komende jaar verwacht worden. Op de begroting neem je vaste kosten, kosten van basisactiviteiten en kosten van bijzondere activiteiten op. 
  • Je bewaakt inkomende en uitgaande geldstromen. Om dit te doen, moet de begroting realistisch zijn en kosten maandelijks geanalyseerd worden. 
  • Je inventariseert en codeert inkomende facturen en bonnen. Dit doe je in een financieel kasboek die je maandelijks verwerkt in de financiële administratie. 
  • Je draagt zorg voor uitbetaling van onkosten en vrijwilligersvergoedingen. 
  • Tijdens de uitvoer van het Brakkenfestival draag je zorg voor de financiële stromen en operationele afroom behoeften van o.a. de kaartverkoop, kinderhoreca en bijbehorende snoepkraam. 

Heb je interesse in deze vacature? Stuur je motivatie plus CV naar info@brakkenfestival.nl t.a.v. Maikel Aarts.

Geplaatst op
28 april 2021