*
13 t/m 17
juli 2020

Ouders

Wanneer uw kind het Brakkenfestival bezoekt, is het belangrijk dat u een aantal zaken van tevoren weet. Lees ook ons veiligheidsreglement.

Openingstijden
Onze openingstijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tussen deze openingstijden hebben wij als organisatie het beleid dat kinderen het terrein niet mogen verlaten. Dit zodat wij de veiligheid van alle kinderen kunnen garanderen omdat wij op deze manier overzicht houden. U mag om 10.00 uur even met uw kind mee naar binnen tot wij verzoeken u het terrein te verlaten. Komt u te laat aan op het festival? Dan kunt u als ouder niet meer mee het festival in.
 
Kinderen met beperking (vooraf aanmelden bij de organisatie)
Kinderen tussen de 4 en 12 jaar met een beperking zijn de hele week welkom. Wij zorgen voor een getrainde vrijwilliger, die uw kind begeleidt. Afhankelijk van de wensen van het kind, zal het alleen of in een klein groepje begeleid worden tijdens het Brakkenfestival. Let er wel op dat de begeleiders vrijwilligers zijn en we dus niet in staat zijn om zwaar beperkte kinderen te begeleiden die intensieve zorg nodig hebben. U kunt er ook voor kiezen om uw kind zelf te begeleiden tijdens het festival. Wij ontvangen uw kind graag tijdens het Brakkenfestival!
 
Entreekaarten
Op de entreekaarten moet u de gegevens van uw kind invullen. Doe dit voordat u uw kind in de rij zet voor een goede doorstroming.
 
Garderobe
Het gebruik van de garderobe is bij binnenkomst verplicht. Hier kan uw kind een jas en/of tas ophangen.
Wanneer uw kind geen spullen meeneemt naar het Brakkenfestival, is het nog steeds verplicht om langs de garderobe te gaan om een nummer te krijgen (schrijven we de hand van uw kind). Met dit nummer kunnen kinderen deelnemen aan alle activiteiten.
 
Garderobenummer
Uw kind krijg verplicht een nummer op zijn of haar hand geschreven. Dit is naast het gebruik voor de jas en/of tas ook bedoeld voor activiteiten. Wanneer kinderen een activiteit doen waar ze iets maken om mee naar huis te nemen, mogen kinderen dit pas aan het einde van de dag ophalen bij de activiteiten. Dit doet de organisatie om te voorkomen dat overal op het terrein losse spullen komen te liggen (u kunt dan denken aan bloemstukjes, koekjes, kaarten, kettingen, etcetera).
 
Eten/drinken
Op het Brakkenfestival is een horecagelegenheid aanwezig waar kinderen eten kunnen kopen. U kunt dan denken aan frites en/of een warme snack en/of limonade. Ook is er gelegenheid om bijvoorbeeld snoep te kopen. Het eten en drinken is niet bij de entreeprijs inbegrepen. Wel is het voor kinderen toegestaan om eigen eten en drinken mee naar binnen te nemen. Dit moet meegenomen worden in een (rug)tas die opgehangen moet worden in de garderobe bij binnenkomst. Wanneer uw kind spullen nodig heeft uit zijn of haar (rug)tas, kan uw kind de (rug)tas ophalen.
 
Vrij spelen
Uw kind mag tijdens het Brakkenfestival vrij spelen onder begeleiding van vrijwilligers. Dit betekent dat kinderen zelf bepalen welke activiteiten ze doen en hoe vaak ze dit willen doen. Mocht er onverhoopt toch iets zijn met uw kind, dat kan uw kind dit  melden bij de Infohoek op het buitenterrein.
 
EHBO
Tijdens het Brakkenfestival is een uitgebreid EHBO team aanwezig die uw kind kunnen helpen bij allerlei zaken. De EHBO is duidelijk herkenbaar op het terrein aan de grote gele vlakken met de tekst EHBO erop.
 
Noodgevallen
Bij noodgevallen belt u naar de Brakken telefoon; 06 81 48 40 61

Tijdens het festival worden foto- en video opnames gemaakt. Heb je hier bezwaar tegen, neem dan contact op met de organisatie via info@brakkenfestival.nl.
 • *
  *
 • *
  *
 • *
  *
 • Disclaimer
 • Sponsors
 • Contact