Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Veel gestelde vragen door ouders

Moet ik ook een ticket kopen voor mij als ouder? 

Je koopt een ticket voor je kind, het is niet nodig om voor jezelf een ticket te kopen. Je bent welkom om even mee naar binnen te gaan: Sommige kids vinden het fijn als ouders even een handje helpen met zoeken naar wc's of waar je mag eten/drinken (met name voor jonge kids of kids die voor de 1e keer komen is dit fijn). De organisatie roept het om wanneer ouders het terrein moeten verlaten. 

 

Moet mijn kind om 10.00 uur binnen zijn? 
De deur gaat om 09.30 uur open en om 10.00 uur openen de activiteiten. De organisatie ziet vaak dat kinderen zo vroeg als mogelijk willen komen om alle activiteiten te doen, maar dit is niet verplicht.

 

Kan ik mijn kind op een bepaald tijdstip ophalen? 

Het is niet mogelijk om je kind eerder dan 16.00 uur op te halen. 

 

Moet ik mijn kind eten en drinken meegeven? 

Tijdens het Brakkenfestival kun je eten en drinken meegeven aan je kind, bijvoorbeeld in een rugzak, met de naam van je kind op de lunchbox en beker. Je kind kan ook eten en drinken kopen in onze horeca. In de horeca betaal je met pin, cash of horecakaart die je bij binnenkomst koopt ter waarde van € 5 per stuk. We vinden gezondheid belangrijk en bieden daarom de hele dag gratis fruit en water aan. De prijzen van de horeca lees je hier. 

 

Hoe weet mijn kind wanneer hij/zij moet eten? Of welke activiteiten hij/zij moet doen?

Bij ons zijn 'kids de baas'. Wij regelen dus niet welke activiteiten ze in welke volgorde ze moeten doen, hoe vaak ze een activiteit mogen doen of wanneer zij moeten/kunnen eten. In de praktijk zien we dat als het eerste kind begint met eten, de rest als vanzelf volgt. Het is met name bij jonge kinderen wel aan te raden dat je met je kind vooraf bespreekt dat hij/zij mag eten wanneer je kind honger heeft. 

 

Ik lees iets over een nummer, moet ik met mijn kind aan het einde van de dag de werkjes ophalen? 

Nee, dit hoeft niet. Met het nummer dat je kind krijgt, doet je kind de activiteiten. Rond 15.45 gaan de activiteiten dicht en sturen wij alle kids langs kramen om gemaakte werkjes op te halen. Zelfs de kleinste kids weten nog heel goed wat ze gemaakt hebben en langs welke kramen ze moeten gaan. Mocht het toch niet lukken, dan ben je als ouder van harte welkom om na afloop wanneer alle kinderen naar buiten zijn even mee naar binnen te komen met je kind om alsnog eventuele werkjes/koekjes/cupcakes/etc op te halen.

 

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn kind het terrein niet verlaat? 

Het hele terrein in afgesloten, waardoor kids het terrein niet kunnen verlaten. Daarnaast huren wij een professioneel beveilingsbedrijf in om dit mee in de gaten te houden. Tot slot lopen vrijwilligers rond die dit ook in de gaten houden, al kan een kind nergens heen want alles zit dicht.

 

Wat moet ik mijn kind meegeven? 

Spullen waar je aan kunt denken om mee te geven zijn eten/drinken in een rugzak en voorzien van naam, een schoon setje kleding/ondergoed voor het geval er een ongelukje gebeurt of kleding per ongeluk vies wordt. 

 

Hoe bereikt de organisatie mij als ouder als er iets is?

Bij binnenkomst krijgt je kind een polsbandje waar je het telefoonnummer van jou als ouder op schrijft. Zo weten wij wie we moeten bellen in het geval er iets is. Zorg ervoor dat je bereikbaar bent.  

Geplaatst op
14 juli 2023