Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Geen Brakkenfestival in de eerste week van de zomervakantie 2021

Het Brakkenfestival in evenementvorm vindt traditiegetrouw in de eerste week van de zomervakantie plaats, maar zal helaas door COVID19 in 2021 wederom niet doorgaan als 5-daags festival.

 

"Als organisatie doen wij niets liever dan speelplezier mogelijk maken, natuurlijk gecombineerd met vrijwilligerswerk en het bedrijfsleven. Helaas kan dat in zijn traditionele vorm niet door gaan in de eerste week van de zomer vakantie door COVID19. Dit is niet enkel een teleurstelling voor alle kinderen, maar zeker ook voor alle vrijwilligers die altijd rekening houden met de eerste week van de zomervakantie" aldus Maikel Aarts, algemeen coördinator.

 

"We bekijken continu onze mogelijkheden. We zijn een groot evenement met veel voorbereidingstijd en zoals altijd staat veiligheid voorop, zeker wanneer het onze gezondheid betreft. De overheid kondigde recentelijk aan dat evenementen weer mogen, binnen geldende COVID19 regels, maar dit gaf ons te weinig tijd om onze kindervakantieweek te organiseren. Ook nu er wederom aangescherpte maatregelen zijn aangekondigd door het stijgende aantal Corona besmettingen, weten we momenteel niet waar we aan toe zijn.  Wanneer het weer mogelijk is, zetten we alles op alles om er weer te staan. Dit zal in ieder geval niet in de traditionele week van de zomervakantie 2021 zijn. We doen er alles aan om banden met de kinderen, vrijwilligers en sponsoren warm te houden, ondanks dat ons evenement niet doorgaat."

 

De organisatie onderzoekt mogelijkheden voor een dag evenement later dit jaar. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of meld je alvast aan als vrijwilliger.

Geplaatst op
10 juli 2021