This website uses cookies. Click here for more information.
  • *

Het Brakkenfestival gaat toch door, maar anders

Grote evenementen zijn tot 1 september 2020 verboden maar het Brakkenfestival gaat door, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. De organisatie pakt het alleen net een beetje anders aan dan dat je van ons gewend bent, namelijk online.

 

Je kunt er allerlei leuke dingen doen. Bijvoorbeeld een activiteit om je niet te vervelen, iets creatiefs, een workout, ballonnen proefjes doen of een boek lezen. Alles komt voorbij, zoals je van het Brakkenfestival gewend bent.

 

Het Brakkenfestival komt hiermee tegemoet aan haar missie; een (online) evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die, onder leiding van deskundige vrijwilligers, in de basisschoolvakantie, op verantwoorde manier plezier maken.

 

"We merken dat we een groot bereik hebben onder kinderen", aldus Sander van Alphen, algemeen coördinator van het Brakkenfestival. "Dit  hebben we offline altijd al gehad maar nu, door corona, maken we zoveel mogelijk activiteiten ook online beschikbaar. Hierdoor zien we dat, naast de kinderen, ook bedrijven ondersteunen die het tijdens alle coronamaatregelen moeilijk hebben: op Brakkenfestival Online kunnen zij hun product of dienst via video in beeld brengen onder kinderen en genereren we zo online verkeer naar hun website. Voor ons een nieuwe online activiteit, voor het bedrijf een potentiële lead."

 

Brakkenfestival Box

Voor een aantal online activiteiten heeft je kind materialen nodig die je misschien niet thuis hebt liggen. Hiervoor heeft de organisatie een oplossing bedacht: de Brakkenfestival Box. Bij het online aanbod kun je materialen bestellen voor maximaal 5 activiteiten. Zo kan je kind lekker aan de slag met de bijbehorende video. En wil je kind 5 nieuwe activiteiten doen? Dan vul je gewoon een nieuw formulier in. De Brakkenfestival Boxen worden in de week van 13 tot en met 17 juli gratis thuis bezorgd. 

 

De organisatie nodigt alle kinderen uit om naar het Brakkenfestival Online te komen via https://www.brakkenfestival.nl/online/.

Geplaatst op
8 june 2020