This website uses cookies. Click here for more information.
 • *

Wat is sponsoring van het Brakkenfestival?

Sponsoring bij het Brakkenfestival betekent een samenwerking waarbij je een bijdrage levert aan het speelplezier van kinderen. Maar het gaat verder: je kunt namelijk ook faciliteren in ontwikkeling van vrijwilligerswerk. Hoe sponsoring ook vorm krijgt, dit gaat altijd in goed overleg.

 

Jaarlijks sponsoren meer dan 150 bedrijven, fondsen en organisaties het Brakkenfestival met geldelijke en/of product giften voor verschillende doelen. Zij sponsoren bijvoorbeeld iets voor de kinderen om een activiteit mogelijk te maken of voor vrijwilligers om te eten tijdens de lunch.

 

Wanneer je met het Brakkenfestival samenwerkt, heb je een bereik van gemiddeld 1.250 kinderen, hun ouders én 200 vrijwilligers per dag. Je treedt toe tot een netwerk van 150 bedrijven en organisaties die zich jaarlijks met het Brakkenfestival verbinden.

 

Je verbindt je naam- en/of product aan het Brakkenfestival uit sociaal oogpunt en je laat aan je omgeving zien dat je een non-profit organisatie steunt. Hiermee laat je zien dat je een sociaal betrokken ondernemer bent. Een groot voordeel van sponsoring van het Brakkenfestival is dat het tastbaar is: het resultaat is namelijk veel speelplezier van kinderen, tevreden ouders (tevredenheid 8,55) en tevreden vrijwilligers (tevredenheid 8,54).

*

Het Brakkenfestival On Tour is een selectie van activiteiten op je bedrijf of evenement. Wij faciliteren bijvoorbeeld tijdens carnaval een selectie aan activiteiten in het Chassé theater voor de Bredase Carnavals Vereniging. - Marian, Algemeen Coördinator

Wat kan mijn bedrijf sponsoren en wat krijg ik terug?

 1. Wat kan ik sponsoren?
 2. Je kunt het Brakkenfestival financiëel sponsoring zonder voorwaarden; hiermee beslist de organisatie van het Brakkenfestival waar het gesponsorde geld het beste besteedt is.
  Daarnaast kun je financiële sponsoren met voorwaarden; hierbij geef je als sponsor aan waar het gesponsorde geld aan besteedt wordt. Tot slot kun je je product sponsoren waarmee je een activiteit mogelijk maakt of je sponsort op een andere manier door bijvoorbeeld consumpties voor vrijwilligers of kinderen te schenken.

 

Wat krijg ik terug voor mijn sponsoring? 

Je ontvangt altijd een naamsvermelding op de website, sociale media en in de Bredase Bode een maand voor aanvang van het festival. In afstemming kun je een plaats om je bedrijf te promoten tijdens de uitvoering van het evenement krijgen, bijvoorbeeld door het plaatsen van een banner/vlag die je aanlevert bij de organisatie. Ook is het mogelijk dat het Brakken on Tour, een kleine selectie van Brakkenfestival activiteiten begeleid door deskundige vrijwilligers, een workshop of activiteit op je evenement verzorgt. In goed overleg ontvang je een passend aantal entreekaarten voor het Brakkenfestival voor bijvoorbeeld kinderen van je personeel.

*

Jaarlijkse ontvangt het Brakkenfestival giften vanuit een diversiteit aan fondsen. Dit zijn fondsen die bijvoorbeeld opereren in de op het gebied van welzijnswerk, sportaanbod voor mensen met een beperking, fondsen voor projecten die zich richten op kinderen, ouderen en gehandicapten of sociaal kwetsbare groepen. - Lian, Sponsor Coördinator

Wie zitten in het netwerk van sponsors?

Een aantal regels tekst met uitleg wie nu de typische sponsor is, wat we nodig hebben aan type sponsoring. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.


Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque

 

Bekijk het overzicht

  • Bewustwording Brabant Water

   Brabant Water wil de bewustwording bij kinderen verhogen en het drinken van kraanwater stimuleren, want kraanwater is de gezondste en duurzaamste dorstlesser. Er is daarom een samenwerking waarbij Brabant Water met een waterfiets aanwezig is en de kinderen een gratis bekertje water krijgen. Op deze manier komen kinderen met kraanwater in contact en stimuleert ook het Brakkenfestival om kraanwater te drinken.
  • Aanpakken met Grote Broer/Zus

   Grote broer en zus zijn aanpakken waarbij de ontwikkeling van jeugd centraal staat. Jongeren van 15 tot 24 jaar worden ingezet als positieve rolmodellen tijdens activiteiten. De broers en zussen doen dit deels vrijwillig en deels als stage. Deze jeugd ondersteunt het Brakkenfestival tijdens de op- en afbouw van het evenement. Tijdens het evenement helpen grote broers en zussen bij de activiteiten. Dit levert leermomenten op voor de grote broers en zussen en tegelijkertijd levert dit vrijwilligers op voor het Brakkenfestival. Grote Broer & Zus zijn onderdeel van Kick Breda.
*

Jaarlijkse ontvangt het Brakkenfestival giften vanuit een diversiteit aan fondsen. Dit zijn fondsen die bijvoorbeeld opereren in de op het gebied van welzijnswerk, sportaanbod voor mensen met een beperking, fondsen voor projecten die zich richten op kinderen, ouderen en gehandicapten of sociaal kwetsbare groepen. - Lian, Coördinator Sponsoring

Neem contact met ons op

 1. *
 2. *
 3. *
 4.  
 5.