*
13 t/m 17
juli 2020

Pluskids

Het Brakkenfestival is voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar, dus ook voor kinderen met een beperking. Kinderen met een beperking heten tijdens het Brakkenfestival ‘Pluskids’. Net als ieder ander kind, kan een Pluskid alle dagen deelnemen aan het evenement. Wil je vrijwilliger zijn bij de Pluskids? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het aanmeldformulier voor vrijwilligers. 

De organisatie zorgt voor een getrainde vrijwilliger die je kind begeleid. Afhankelijk van de wensen van je kind, zal het alleen of in een klein groepje begeleid worden tijdens het Brakkenfestival. Let er wel op dat de begeleiders vrijwilligers zijn en we dus niet in staat zijn om zwaar beperkte kinderen te begeleiden die intensieve zorg nodig hebben. Je kunt er ook voor kiezen om je kind zelf te begeleiden tijdens het festival door je aan te melden als vrijwilliger.

Pluskids krijgen tijdens het festival begeleiding van een deskundige vrijwilliger, die extra getraind is om met kinderen met een beperking om te gaan. Afhankelijk van de situatie wordt je kind individueel of in een klein groepje gedurende de dag begeleid. Vaak willen de kinderen in een klein groepje omdat ze zo snel nieuwe vriendjes maken. Op deze manier kunnen ze samen spelen bij de diverse activiteiten.

Naast extra begeleiding van een vrijwilliger zijn er nog diverse andere faciliteiten, om Pluskids zo goed mogelijk te bedienen. Zo mogen kinderen via een speciale ingang naar binnen, zodat ze niet in de drukte hoeven te wachten. Ook is er een aparte tent waar de Pluskids de jas en tas op kunnen hangen, even tot rust kunnen komen en mogen eten en drinken gedurende de dag.

Aanmelding van Pluskids is verplicht. Dit doe je door het aanmeldingsformulier op de website in te vullen. Na aanmelding neemt de organisatie contact met je op.

Belangrijk
Je kunt je pluskind aanmelden voor begeleiding tot 4 juli, daarna is dit helaas niet meer mogelijk (je kunt dan ook geen extra dagen meer aanvragen). Wanneer je als ouder je eigen kind wilt begeleiden, moet je deelnemen aan de verplichte trainingsavond voor vrijwilligers. 

 
Persoonlijke gegevens:
Naam *:
Adres *:
Postcode en woonplaats *:
Telefoonnummer *:
E-mailadres *:
Geboortedatum:
School:
Naam en nummer ziekteverzekering:
In geval van nood waarschuwen:
Thuistelefoon:
Mobiel nummer:

Algemeen:
Is er sprake van een ouder of verzorger?:
Woont je kind binnen een instelling?:
Welke vorm van beperking heeft je kind:
Komt je kind met de deeltaxi?:
Zo ja, wat is het deeltaxinummer?:
Op welke dag(en) komt je kind naar het Brakkenfestival? (ma/di/wo/do/vrij):
Begeleiding door een vrijwilliger of door een ouder/verzorger:
Ben je in de gelegenheid uw kind zelf te begeleiden wanneer er te weinig vrijwilligers zijn?:

Praktische informatie:
Heeft je kind allergiën waar wij rekening mee moeten houden?:
Welke medicatie gebruikt je kind thuis?:
Kan je kind zelf naar het toilet?:
Geeft je kind zelf aan dat het naar het toilet moet?:
Heeft je kind een lichamelijke beperking? Zo ja, waarbij moet het geholpen worden?:
Maakt je kind gebruik van een rolstoel? Zo ja, heeft hij/zij hierbij begeleiding?:
Kan je kind goed in een groepje of heeft het één op één begeleiding nodig?:
Mag je kind deelnemen aan waterspelletjes?:
Speelt je kind zelfstandig in huis of buiten?:

Aanvullende informatie:
Wij wensen graag specifieke informatie vooraf over de beperking voor een goede begeleiding. Daarnaast de interesses van het kind, wat het kind kan en wat niet, hoe de beperking zich uit bij het kind en de manier van begleiden die het beste bij je kind aansluit.
Geef een korte beschrijving van het gedrag van je kind, bijvoorbeeld bang zijn, manier van praten, agressie of weglopen.:
Eventuele opmerkingen/aanvullingen:
Wanneer ik mezelf van mijn moeilijke kant laat zien dan (Loop ik weg, ga ik schreeuwen etc.):
Dit komt meestal doordat:
Wat mij kan helpen is:
Mijn voorkeur in activiteiten gaat uit naar:
Wat voor mij erg belangrijk is in mijn leven en waar ik van houd:
Ik heb speciale aandacht en wensen nodig in:
Bij het verzenden van dit formulier erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. Wilt u later uw gegevens uit onze systemen verwijderen, dan kunt u ons dit laten weten via info@brakkenfestival.nl.

* Dit veld is vereist

 • *
  *
 • *
  *
 • *
  *
 • Disclaimer
 • Sponsors
 • Contact