*
13 t/m 17
juli 2020

Nieuws

Rabobank Club Support: Gun ons je stem!

Rabobank Club Support: Gun ons je stem!

Wij zijn trots om het te kunnen delen: het Brakkenfestival heeft definitieve goedkeuring ontvangen om weer deel te nemen aan de Rabobank Club Support van Rabobank Breda! Gun jij ons je stem? 


Als lid van Rabobank Breda mag je tijdens de campagne stemmen op verenigingen en stichtingen dus stem op het leukste en grootste kinderfestival van Breda: het Brakkenfestival. Stemmen doe je van 27 september t/m 11 oktober 2019 op Rabobank.nl/clubsupport. *


Hoe werkt het? 

Als je lid bent van de bank, net als 28.000 andere Bredanaars, ontvang je binnenkort per post een unieke code waarmee je kunt stemmen. Van 27 september t/m 11 oktober 2019 breng je via de speciale stem website je stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toedraagt. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht mogen worden.


Let op: ken je familie, vrienden of kennissen die lid zijn van Rabobank Breda? Vraag hen dan te stemmen op het leukste en grootste kinderfestival van en voor onze Bredase brakken. 


*Alleen leden van voor 23 augustus 2019 lid waren van Rabobank Breda mogen stemmen. 

  • Disclaimer
  • Sponsors
  • Contact