*
8 t/m 12
juli 2019

Nieuws

Grootste kinderfestival van Brabant komt er weer aan

Het grootste kinderfestival van Brabant komt er weer aan!

Van 9 tot en met 13 juli is de 30e editie van het grootste kinderfestival van Brabant voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Kinderen spelen 5 dagen lang in deze eerste week van de basisschoolvakantie. Het kinderfestival beloofd dit jaar een extra groot feest te worden en alle kinderen zijn uitgenodigd. Wie het festival in ieder geval niet wil missen is burgemeester Paul Depla. Hij opent op het festival.


Het festival presenteert meer dan 85 verschillende activiteiten die variĆ«ren van sport- en spelactiviteiten tot creatieve activiteiten en alles wat daartussen zit. Op het Brakkenfestival is het aanbod van activiteiten altijd actueel én het sluit aan bij wat kinderen leuk vinden.


Wat is er te doen?

Iedere dag is een circusvoorstelling van Familiecircus Alexander. Dit circus draait om het najagen van dromen, de wereld even loslaten en samen genieten van het superlief intiem familiecircus. Een circus dat met dezelfde liefde, passie en vakmanschap georganiseerd wordt als het Brakkenfestival. Ook zijn traditionele, speciale en nieuwe activiteiten aanwezig om het speelplezier van de kids nog groter te maken. Er zijn weer de bekende dingen te doen zoals bloemschikken, veel luchtkussens, koekjes bakken, schminken, workshops, tafeltennis, voetbal, glijbanen met water en nog heel veel meer. Verder zijn er workshops tafeltennis, kickboksen, yoga, voetbal en freerunnen.


Natuurlijk spelen kids tijdens het Brakkenfestival niet alleen. Per dag komen er namelijk gemiddeld 1.500 kinderen spelen zonder ouders. Zonder limiet aan fantasie kunnen kids aan de gang met wie en wat zij graag willen!


Entreekaarten

Met een entreekaart kunnen kinderen een hele dag spelen op alle activiteiten. Een entreekaart kost €7,00 per kind in de voorverkoop en €10,00 per kind aan de poort. Wanneer u in het bezit bent van een BredaPas kost een dagkaart €1,00 per kind in de voorverkoop en €5,00 per kind aan de poort waarbij een BredaPas + geldig legitimatiebewijs verplicht zijn. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.brakkenfestival.nl/kaartverkoop en bij verschillende verkooppunten.
  • Disclaimer
  • Sponsors
  • Contact