*
8 t/m 12
juli 2019

Nieuws

Jeanet van Caulil zet haar beste beentje voor ten gunste van het Brakkenfestival!

Op 17 tot en met 20 juli loopt Jeanet van Caulil mee aan de Vierdaagse. Jeanet is maarliefst 16 jaar vrijwilliger geweest van het Brakkenfestival. Door de vierdaagse moest ze stoppen met haar vrijwilligerswerk bij ons maar dat wil niet zeggen dat ze ons niet meer steunt: ze loopt voor het Brakkenfestival als goede doel!


Je steunt Jeanet  door een zelfgekozen bedrag over te maken  via de speciale actiewebsite. Wanneer je op de actiewebsite uit komt, klik je op de blauwe knop ‘Sponsor mij’. Jouw sponsoring wordt geïnd door de stichting De Vierdaagse Sponsorloop en wordt na afloop van de actie zonder inhouding van kosten voor 100% uitbetaald aan het goede doel Brakkenfestival.


"Door het Brakkenfestival te kiezen als goede doel tijdens mijn eerste Vierdaagse, blijf ik toch betrokken”, aldus Jeanet. "Komend jaar bestaat het festival 30 jaar en om dit jubileum goed te vieren, zullen er verschillende activiteiten zijn die een feestelijk tintje krijgen. En daar is natuurlijk geld voor nodig! Ik bedacht dat dit een goede manier zou zijn om de brakkenkas te spekken.”


De Vierdaagse is een meerdaagse wandel prestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen. De inschrijving voor de 102de Vierdaagse is gesloten met 51.130 inschrijvingen en Jeanet is een van de gelukkigen die ingeloot is.  • Disclaimer
  • Sponsors
  • Contact