*
13 t/m 17
juli 2020

Nieuws

Brakkenfestival definitieve goedkeuring deelname Rabobank Clubkas Campagne #clubkasbreda

Brakkenfestival definitieve goedkeuring deelname Rabobank Clubkas Campagne #clubkasbreda

Wij zijn trots om het te kunnen delen: het Brakkenfestival heeft definitieve goedkeuring ontvangen om deel te nemen aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Breda! Gun jij ons je stem?

Als lid van Rabobank Breda mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen dus stem op het leukste en grootste kinderfestival van Breda: het Brakkenfestival. Beslis mee en steun het verenigingsleven en geef ons jouw stem van 4 t/m 16 april 2018 op www.rabobank.nl/breda.

Wie kunnen stemmen? 
Als je lid bent van de bank, net als 28.000 andere Bredanaars, ontvang je op op 3 april per post een unieke code waarmee je kunt stemmen. Van woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 breng je via de speciale stemsite je stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toe draagt. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht mogen worden.

Let op: alleen leden van Rabobank Breda mogen stemmen. Als je klant bent, bent je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 maart 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/breda onder de kop 'De voordelen van het Lidmaatschap'.

Ben jij of ken jij familie, vrienden en kennissen die lid zijn van Rabobank Breda? Stem dan op het leukste en grootste kinderfestival van en voor onze Bredase brakken! 

  • Disclaimer
  • Sponsors
  • Contact