*
8 t/m 12
juli 2019

Nieuws

Het grootste kinderfestival van Brabant komt er weer aan!

In 2017 heeft het Brakkenfestival, het grootste kinderfestival van Brabant, van 17 tot en met 21 juli haar 29e editie voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Kinderen spelen 5 dagen lang in deze eerste week van de basisschoolvakantie. Het festival presenteert meer dan 85 verschillende activiteiten die variĆ«ren van sport- en spelactiviteiten tot creatieve activiteiten en alles wat daar tussen zit. Op het Brakkenfestival is het aanbod van activiteiten altijd actueel én het sluit aan bij wat kinderen leuk vinden.

Wat is er te doen?
Er zijn traditionele, speciale en nieuwe activiteiten aanwezig om het speelplezier van de kids nog groter te maken! Er zijn weer de bekende dingen te doen zoals bloemschikken, veel luchtkussens, koekjes bakken, schminken, workshops, tafeltennis, voetbal, glijbanen met water en nog heel veel meer. Verder zijn er workshops tafeltennis, kickboksen, yoga, voetbal en freerunnen. Op woensdag kunnen kids mee doen met de Grote WisselTruc(k) waarbij kids een pakje drinken bij de grote truck scannen waarna op het beeldscherm zichtbaar wordt hoeveel suikerklontjes er in het pakje drinken zitten. Met één druk op de knop verdwijnt het pakje drinken en ontvangen kids een pakje Sourcy Water met een Fruitsmaak. Op deze manier stimuleren we de suikerinname te verlagen.

Natuurlijk spelen kids tijdens het Brakkenfestival niet alleen. Per dag komen er namelijk gemiddeld 1500 kinderen spelen zonder ouders, zonder limiet aan fantasie kunnen kids aan de gang met wie en wat zij graag willen!


Kaarten
Met een kaart kunnen kinderen een hele dag spelen op alle activiteiten. Een dagkaart kost €7,00 per kind in de voorverkoop en €10,00 per kind aan de poort. Wanneer u in het bezit bent van een BredaPas kost een dagkaart €1,00 per kind in de voorverkoop en €5,00 per kind aan de poort waarbij een BredaPas + geldig legitimatiebewijs verplicht zijn. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.brakkenfestival.nl/kaartverkoop .  • Disclaimer
  • Sponsors
  • Contact