*
8 t/m 12
juli 2019

Communicatie

Brakkenfestival gekozen als goede doel JCI Bredase Botenrace 2013

JCI Breda verbindt zich met het Brakkenfestival en kiest dit initiatief als goede doel voor hun jaarlijkse evenement JCI Bredase Botenrace 2013. Door het Brakkenfestival te ondersteunen, verbindt JCI Breda zich met bredase kinderen, vrijwilligers en het bedrijfsleven. 


Het Brakkenfestival heeft als missie alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar in Breda en omgeving een zinvolle vrijetijdsbesteding aan bieden waarbij sociaal, educatief, cultureel en motorisch vlak gestimuleerd word. Daarbij wil het Brakkenfestival vrijwilligers de mogelijkheid geven zich te ontplooien en een netwerk van bedrijven die ondersteuning kunnen bieden aan te sporen tot handelen. Om deze missie te ondersteunen heeft JCI Bredase Botenrace ervoor gekozen om het Brakkenfestival te kiezen als goede doel voor hun jaarlijks terugkerend evenement in de singels van Breda dat plaatsvindt op 21 september 2013.  


JCI Breda

Junior Kamer Nederland of Junior Chamber International The Netherlands is onderdeel van Junior Chamber International (JCI), een wereldwijde organisatie voor entrepreneurs in action. Kortgezegd is JCI een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen tot 40 jaar. De leden zijn jong, veelal hoger opgeleide mensen tussen de 23 en 40 jaar die zich willen ontwikkelen met behulp van onder andere trainingen. De leden hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij. JCI heeft geen politieke of religieuze achtergrond.JCI Bredase Botenrace 2013

De JCI Bredase Botenrace is een jaarlijks terugkerend evenement voor alle Bredanaren die de uitdaging aan durven te gaan. In de prachtige haven van Breda zal een sportieve en uitdagende race geroeid worden onder het genot van een hapje en een drankje. Met een team van minimaal 4 personen roeien deelnemers in een kano een spannende estafetterace tegen een ander team. Het team wat het snelste is wint een prijs en natuurlijk de eeuwige roem. De opbrengsten van dit evenement komen in 2013 ten goede aan het Brakkenfestival. 

Brakkenfestival
Op 1 t/m 5 juli vindt het grootste kinderevenement van Brabant plaats: het Brakkenfestival. Het wordt dit jaar een bijzondere editie door het 25 jarig jubileum met als thema "Al 25 jaar een feest!”. Het festival is uniek in haar soort omdat kinderen tussen de vier en twaalf jaar vrij mogen spelen zonder hun ouders en jaarlijks bezoeken gemiddeld 8500 kinderen in de eerste week van de basisschoolvakantie het festival waar meer dan 55 sportieve, spannende en educatieve activiteiten plaatsvinden. Het Brakkenfestival is bij Optisport Kunstijsbaan in Breda. Ieder kind uit de gemeente Breda en omgeving in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar is welkom op het Brakkenfestival, ook kinderen met een beperking (in kleine groepen kunnen kinderen spelen onder begeleiding van speciaal getrainde vrijwilligers).

Download "Grootste kinderevenement Breda Brakkenfestival goede doel JCI Bredase Botenrace"  • Disclaimer
  • Sponsors
  • Contact