*
13 t/m 17
juli 2020

Brengen / halen

De hekken van het Brakkenfestival gaan om 10.00 uur open voor toegang voor alle kinderen. Voor die tijd staan hekken opgesteld in slangen om in de rij te kunnen gaan staan. U mag als ouder/verzorger mee naar binnen op het festivalterrein totdat u verzocht wordt om het terrein te verlaten.
Wanneer u met de auto komt, parkeert u uw auto bij Kinderspeelpaleis Joepie’s. Het is vanaf deze parkeerplaats maar een paar meter lopen naar de ingang. U mag absoluut niet op de parkeerplaats van het Racketcentrum parkeren omdat dit een onveilige situatie veroorzaakt. U bent verplicht om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. 

Bezoekersregels:
- Spreek met uw kind(eren) een vaste plaats af wanneer u uw kind(eren) op komt halen buiten de hekken. Spreek ook af dat hij/zij op u wacht bij het Brakkenfestival terrein en niet alleen naar huis loopt. Breng uw kind(eren) altijd zelf tot aan de ingang van het festival. Kom liever een kwartier te vroeg dan een kwartier te laat, zodat uw kind niet alleen op u staat te wachten.
- Bij noodgevallen belt u naar de Brakkentelefoon (06) 81 48 40 61 of mailt u marian@brakkenfestival.nl.
- Wanneer u uw kind onverhoopt te laat op komt halen (de organisatie is uiterlijk tot 16:30 uur aanwezig, maak hier geen misbruik van) is de organisatie niet verantwoordelijk voor uw kind. De organisatie is verantwoordelijk voor uw kind van 10:00 uur tot 16:00 uur. Buiten deze tijden is uw kind uw eigen verantwoordelijkheid.
- Uw kinderen mogen tijdens het Brakkenfestival vrij spelen. Dit betekent dat u mee naar binnen mag tot 10.30 uur. Daarna moet u het terrein verlaten. Wilt u toch even kijken wat er te doen is, kom dan om 10.00 uur zodra de deuren open gaan.
- Het is niet toegestaan voor kinderen om tijdens de openingstijden (10.00 – 16.00) het terrein te verlaten.
- Het festival is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit houdt in dat kinderen die buiten deze leeftijdscategorie vallen een ‘gevaar’ op kunnen leveren voor zichzelf of voor andere kinderen. Bij twijfel kan men aan de ingang om identificatie vragen.
- Parkeer uw auto op aanwijzing van politie en vrijwilligers, deze zijn duidelijk herkenbaar aan de speciale T-shirts, bij kinderspeelpaleis Joepies.
- Geef uw kind geen mobiele telefoon mee want de kans op verlies is groot. Geeft u toch een mobiele telefoon mee en is het een Iphone? Stel dan het medisch ID in zodat de organisatie u altijd kan bereiken.
- Zorg dat de toegangskaart per kind voorzien is van uw naam en een telefoonnummer waarop u te allen tijde overdag bereikbaar bent.
- Geef uw kind zwemkleding en een handdoek mee voor de wateractiviteiten.
 • *
  *
 • *
  *
 • *
  *
 • Disclaimer
 • Sponsors
 • Contact