*
13 t/m 17
juli 2020

Veiligheidsreglement

Wanneer uw kind het Brakkenfestival bezoekt, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van ons veiligheidsreglement. De organisatie van het Brakkenfestival heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en daarom vragen we aandacht hiervoor.

Toegangskaart
Zorg dat de toegangskaart per kind voorzien is van uw naam en een telefoonnummer waarop u te allen tijde overdag bereikbaar bent.

Garderobe
Het gebruik van de garderobe is bij binnenkomst verplicht. Hier kan uw kind een jas en/of tas ophangen. Wanneer uw kind geen spullen meeneemt naar het Brakkenfestival, is het nog steeds verplicht om langs de garderobe te gaan om een nummer te halen die op de hand wordt geschreven. Met dit verkregen nummer kunnen kinderen deelnemen aan alle activiteiten. Dit is naast het gebruik voor de jas en/of tas ook bedoeld voor alle activiteiten.

Eten/drinken
Op het Brakkenfestival is een horecagelegenheid aanwezig waar kinderen eten kunnen kopen. U kunt dan denken aan frites en/of een warme snack en/of limonade en fruit. Het eten en drinken is niet bij de entreeprijs inbegrepen. Wel is het voor kinderen toegestaan om eigen eten en drinken mee naar binnen te nemen. Dit moet meegenomen worden in een (rug)tas die opgehangen moet worden in de garderobe bij binnenkomst. Let op: wanneer uw kind een allergie heeft, bent u hier zelf verantwoordelijk voor.

Vrij spelen
Uw kind mag tijdens het Brakkenfestival vrij spelen onder begeleiding van vrijwilligers. Dit betekent dat kinderen zelf bepalen welke activiteiten ze doen en hoe vaak ze dit willen doen, zonder begeleiding. 

Medicijnen
Wanneer uw kind medicijnen nodig heeft, kan de organisatie hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. De organisatie neemt dan ook geen medicijnen in beheer. Wilt u uw kind toch laten spelen op het Brakkenfestival, dan kunt u zelf vrijwilliger worden om op deze manier medicijnen toe te dienen aan uw eigen kind.

Ongewenst gedrag
Bij ongewenst gedrag neemt de organisatie verdere stappen.

Tijdens het festival worden foto- en video opnames gemaakt. Heb je hier bezwaar tegen, neem dan contact op met de organisatie via info@brakkenfestival.nl.


 • *
  *
 • *
  *
 • *
  *
 • Disclaimer
 • Sponsors
 • Contact