*
13 t/m 17
juli 2020

Aanmelden 2020

Wanneer je het aanmeldingsformulier op deze pagina invult, ontvang je een e-mail bevestiging van je aanmelding. Als je graag werkt met kinderen met een beperking, geef je dit aan in het opmerkingenveld. 

Let op: je kunt als vrijwilliger helpen wanneer je aanwezig bent op de verplichte training.  De datum van de training 2020 wordt nog bekend gemaakt. De trainingsavond is informatief en leerzaam. Om de veiligheid van onze  kinderen te garanderen, is de trainingsavond voor alle vrijwilligers  verplicht. Tijdens de training vindt een workshop veiligheid plaats en maak je kennis met andere vrijwilligers. Bij binnenkomst meldt je je aan en controleren we of alle gegevens kloppen. Iedere vrijwilliger is verplicht een kopie van zijn legitimatiebewijs in te leveren of door de organisatie te laten maken.  

Persoonlijke gegevens:
Geslacht *:
Voornaam *:
Achternaam *:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon *:
Geboortedatum:
E-mail *:
Burgerservicenr. *:
Kopie paspoort:Brengt max. 3 kinderen (van 4t/m 12 jaar) mee naar het Brakkenfestival:

Naam kind 1:
Geboortedatum:

Naam kind 2:
Geboortedatum:

Naam kind 3:
Geboortedatum:

Wil het liefst bij de activiteit:

1e voorkeur:
2e voorkeur:
3e voorkeur:

Ik ben aanwezig op de volgende dagen (minimaal 2 dagen):


Met welke zaken moet de organisatie rekening houden op medisch gebied die van invloed kunnen zijn op je vrijwilligerswerk tijdens het Brakkenfestival? :


Via welke manier heb je besloten om je aan te melden als vrijwilliger?

Opmerkingen:

Bij het verzenden van dit formulier erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. Wilt u later uw gegevens uit onze systemen verwijderen, dan kunt u ons dit laten weten via info@brakkenfestival.nl.

Vink dit veiligheidsvinkje aan:


 
Uw gegevens worden gebruikt ten behoeve van uw vrijwilligerswerk bij het Brakkenfestival en derhalve niet gedeeld met derde partijen.


 • *
  *
 • *
  *
 • *
  *
 • Disclaimer
 • Sponsors
 • Contact