Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Welkom!

Het Brakkenfestival is een evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die, onder leiding van deskundige vrijwilligers, op verantwoorde manier plezier maken. De volgende editie vindt plaats op 6 & 7 juli 2024 bij Optisport Schaatsbaan Breda. 

 

Traditiegetrouw vindt het festival aan het begin van de basisschoolvakantie plaats. De kindervakantieweek is dan het grootste kinderevenement van Brabant en uniek in haar soort. Een evenement waar Breda trots op is!

Het Brakkenfestival is ook online met allerlei leuke dingen om te doen. Bijvoorbeeld een activiteit om je niet te vervelen, iets creatiefs, een work-out, ballonnen proefjes of een boek lezen. Alles komt voorbij, zoals je van het Brakkenfestival gewend bent.  

Brakkenfestival
  1. Vrijwilligers

    Je draagt bij aan het plezier van kinderen. Je begeleidt een activiteit, samen met andere vrijwilligers. Ontdek wat je investeert en wat je terugkrijgt. 

  1. Ouders

    Je kind speelt onder leiding van deskundige vrijwilligers bij een breed aanbod aan activiteiten. Je kind maakt bij ons plezier zonder dat jij er bij bent: je mag natuurlijk wel even een kijkje nemen.

  1. Partnership

    Jaarlijks partneren meer dan 150 bedrijven, fondsen en organisaties met het Brakkenfestival. Dit kan met geld of producten. Altijd in goed overleg zodat jij een waardevolle tegenprestatie krijgt. 

     

*

Mis niets: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk de video

"Waarom ik vrijwilliger ben bij het Brakkenfestival? Ik doe het  voor de kinderen, de zaken zijn goed geregeld en het is gezellig!” Erik, 28 jaar

Neem contact met ons op

  1. *
  2.  
  3.