*
13 t/m 17
juli 2020

Dagindeling

‘Goede morgen, ik ben aanwezig!’ Zo begint jouw dag als vrijwilliger, je meld je bij de coördinatie. Dan krijg je te horen wat je vandaag mag gaan doen. Je kan dan nog even rustig opstarten. Dan ga je op onderzoek uit, waar is mijn afdeling en wat moet er gebeuren voordat de kinderen komen. Samen met de andere vrijwilligers die op jouw afdeling staan ga je aan de slag.

Om 10 uur komen de enthousiaste kinderen naar binnen, ze willen zo snel mogelijk aan de slag! Zodra ze hun tas ingeleverd hebben komen ze naar jouw afdeling. De stoeltjes lopen langzaam vol, er staat zelfs een rij. De kinderen weten heel goed dat ze even moeten wachten als er geen plaats meer is. SAMEN met de andere vrijwilligers heb je de taak om dit in goede banen te leiden. Zodat ieder kind lekker aan de slag kan en dan ook zijn werkje mee naar huis kan nemen.

Op zijn tijd kun je ook even de sfeer proeven van de rest van het Brakkenfestival, je krijgt even pauze. Je loopt een rondje en kan lekker gaan lunchen. Iedere dag ligt er weer wat lekkers klaar voor de vrijwilligers!
‘Morgen is er weer een dag!’ Om 3 uur gaan de afdelingen sluiten, de laatste kinderen maken hun werkje af. Samen ruim je jouw afdeling weer op, zodat hij weer klaar staat voor de volgende dag. En de kinderen? Die gaan gewoon nog even door bij de buiten –, sport en spel activiteiten.

De dag is bijna voorbij, maar dan staat er nog een grote groep kinderen voor jouw afdeling. Ze steken allemaal hun hand uit! De werkjes moeten uitgedeeld worden, dat is nog even werken!
Om 4 uur zie je alle kinderen moe maar erg trots (met hun werkjes) naar de uitgang gaan. Ze hebben, mede dankzij jou, weer een heerlijke dag gehad!
 
Silvia Gisbergen
 • *
  *
 • *
  *
 • *
  *
 • Disclaimer
 • Sponsors
 • Contact