*
8 t/m 12
juli 2019

Brakkenfestival On Tour!

Brakkenfestival On TourHet Brakkenfestival blijft een groot succes en het is een begrip waar je bijna niet omheen kunt. Omdat het Brakkenfestival maar één keer per jaar een week lang plaatsvindt, is het Brakkenfestival On Tour ontstaan. Het Brakkenfestival On Tour is een miniversie van het festival op verschillende locaties, het hele jaar door. 

Zoekt u hulp bij de organisatie van kinderactiviteiten of bent u van plan een evenement te organiseren?

Wat is Brakkenfestival on Tour? 
Ouders, kinderen, vrijwilligers en professionals gaven verschillende keren aan dat het zo jammer is dat het Brakkenfestival maar één keer per jaar plaatsvindt. Daarom kan het festival vanaf nu op verschillende locaties worden ingezet, om kinderen te vermaken. Dit in de vorm van creatieve activiteiten of met sport en spel.

Het festival kan in heel Breda op verschillende manieren worden ingezet. Denk aan een opening van een buurthuis, ondersteuning van een evenement , het verzorgen van een workshop of bij een activiteit voor ouders, waarbij vanaf nu ook aan de kinderen wordt gedacht. In de wijken plaatsen we activiteiten waar alle kinderen uit de wijk aan deel kunnen nemen. Dus ook kinderen met een beperking en ook kinderen die de naschoolse opvang bezoeken.
Professionals in de wijk hebben aangegeven dat extra recreatieve activiteiten zeer welkom zijn, de expertise en materialen van het Brakkenfestival kunnen zij goed gebruiken. Bovendien merken zij dat het moeilijk is om vrijwilligers te vinden voor de vakantieperiodes.

Wat kunt u van ons verwachten?
Brakkenfestival on Tour verzorgt activiteiten en evenementen voor groepen kinderen van 4-13 jaar in Breda en omgeving. De groepen kunnen variƫren van 10 tot 500 kinderen. We beschikken over ervaren en deskundige vrijwilligers die de activiteiten en workshops organiseren of ondersteunen. Ook voor kinderen met een beperking.

De vrijwilligerspool bestaat uit 180 Bredanaars die zich 100% voor de kinderen inzetten. De vrijwilligers kunnen zich volop ontwikkelen door themabijeenkomsten, workshops, trainingen en coaching.

Organisaties of groepen kunnen van deze kennis en ervaring gebruik maken. Er zijn allerlei creatieve en recreatieve workshops mogelijk. Bij diverse gelegenheden kan Brakkenfestival on Tour kinderactiviteiten verzorgen, zodat de ouders zich volledig kunnen richten op de eigen activiteiten. Veel organisaties schakelen de mobiele dienst, Brakkenfestival on Tour, in om hun festiviteiten van een kleurrijke kinderhoek te voorzien. Van sport en spel, schmink en lego, materiaal, begeleiders en vrijwilligers, alles wordt uit de kast getrokken om aan uw vraag te voldoen.

Heeft u komend jaar een evenement en zoekt u deskundige ondersteuning voor kinderactiviteiten? Mail dan naar ontour@brakkenfestival.nl voor meer informatie en vraag om een offerte..

  • Disclaimer
  • Sponsors
  • Contact